Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Πρωτοχρονιά 2008 στην Κοιλάδα.

1η Ιανουαρίου 2008 και η ενορία της Κοιλάδας εόρτασε με λαμπρότητα και με την συμμετοχή πολλών ενοριτών την εορτή του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, Επισκόπου Καισαρείας.
Στην δοξολογία για την έναρξη του νέου έτους που ακολούθησε, συμμετείχαν οι αρχές του τόπου, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι, ο Λιμενάρχης του λιμενικού σταθμού Κοιλάδας και οι πρόεδροι των αλιευτικών συλλόγων της Κοιλάδας, καθώς και πλήθος κόσμου.
Αμέσως μετά την δοξολογία κόψαμε τις βασιλόπιτες της ενορίας, παρουσία των αρχών του τόπου και των ενοριτών μας. Αφού οι ιερείς μας, ευλόγησαν τις βασιλόπιτες πρόσφεραν στους εκπροσώπους των αρχών και των φορέων του τόπου μας, από ένα κομμάτι ευχόμενοι καλή χρόνια, με αγάπη, δημιουργικότητα και ειρήνη.
Εκ μέρους του Δημάρχου Κρανιδίου παρέλαβε το κομμάτι ο δημοτικός σύμβουλος κος Σωτήρης Κακουριώτης, ο οποίος μετέφερε στους ενορίτες της ευχές του Δημάρχου κυρίου Δημητρίου Σφυρή, για καλή και ειρηνική χρονιά. Εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου παρέλαβε το κομμάτι ο πρόεδρος του δ.δ. Κοιλάδας κύριος Αντώνης Αλεξανδρής ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά στους ενορίτες της Κοιλάδας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
του Ιερού Ναού
Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδας

σας εύχεται

ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΉ
Η ΝΈΑ ΧΡΌΝΙΑ 2008