Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Η Κοιλάδα συμμετείχε στην ετήσια σύναξη στελεχών Φιλανθρωπικού έργου.


Από πολύ πρωί ξεκινήσαμε από την Κοιλάδα οδικός μέσω Πόρου για την Αίγινα
Φτάσαμε στην Αίγινα περίπου στις 9:30 το πρωί, επιβιβαστήκατε στα πούλμαν που μας περίμεναν για να μας μεταφέρουν στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου όπου ο επίσκοπος μας με μερικούς Ιερείς τελούσε την Θεία Ευχαριστία. Λίγο πριν το τέλος ήμασταν στο μοναστήρι και αφού προσκυνήσαμε την κάρα του Αγίου και τον τάφο του προσευχηθήκαμε λίγο προς το τέλος της Θείας Λειτουργίας.




Ακολούθησε πρωινό στο προαύλιο της μονής. Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι εργασίες της Συνάξεως, με τους χαιρετισμούς των επισήμων, την υποδοχή του Επισκόπου μας κ. Εφραίμ, την εισήγηση από τον Αρχ. π. Χρστοφόρο Καραβία και τους οικονομικούς απολογισμούς των ιδρυμάτων του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως μας.


Μετά το πέρας των εργασιών, όλα τα στελέχη του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της μητροπόλεως μας παρακάθισαν σε γεύμα που προσφέρθηκε προς τιμή τους.

Η σύναξη των στελεχών έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου (αριστερή φώτο) και το γεύμα προσφέρθηκε στην τραπεζαρία του Αγίου. (δίπλα από τον ναό, δεξιά φώτο)
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον Επίσκοπο μας για την άρτια οργάνωση της συνάξεως, στην Ηγουμένη του μοναστηριού για την αβραμιαία φιλοξενία.
Τον Άγιο Νεκτάριο, προστάτη της Μητροπόλεως μας, παρακαλούμε να πρεσβεύει για την σωτηρία μας στον Πανάγαθο Θεό.
Και τον Τρισάγιο Θεός παρακαλούμε να μας εμψυχώνει, να μας φωτίζει,ι να μας κατευθύνει, σε έργα Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας.