Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιασμός στη νέα Αίθουσα Νεότητας της ενορίας στην Κοιλάδα


Αίθουσα Νεότητας
Ενοριακού ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδας
Ημέρες και Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και  Παρασκευή από τις 18:30 έως τις 20:30 για παιδιά από Α΄Δημοτικού μέχρι και Γ Λυκείου
Κυριακή  από τις 18:30 έως τις 20:30 μόνο για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου

 
Με την παρουσία πλήθους παιδιών και γονέων τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας της νέας Αίθουσας Νεότητας στο κτήριο της Εκκλησίας απέναντι από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας  στη Κοιλάδα. Τον αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Δημήτριος Βλάσσης και απηύθυνε λόγο συμβουλευτικό προς τα παιδιά και τους γονείς τους.
Η Αίθουσα Νεότητας είναι  ένας  χώρος αναψυχής δραστηριοτήτων και ξεκούρασης των παιδιών της Κοιλάδας που προσφέρεται απλόχερα από την Εκκλησία.

Μέσα στο χώρο αυτό τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφική, καλλιτεχνικές κατασκευές με την κα Ευγενία Κοκκόνη, επιτραπέζια παιχνίδια και σκάκι. Υπάρχουν ακόμα παιχνιδομηχανές και  ποδοσφαιράκια 

Για τα μεγαλύτερα παιδιά διαθέτουμε σύνδεση στο διαδίκτυο με πέντε σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι είναι δωρεά της οικογένειας του Γεωργίου Λιβανού τον οποίο ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά. Μπορούν τα παιδιά να κάνουν τις εργασίες τους μέσω των Η/Υ αλλά και να βρίσκουν πληροφορίες για  εργασίες του σχολείου τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις Κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου οι οποίες συνέβαλαν στο κέρασμα των γλυκών και των αναψυκτικών
Ευχόμαστε καλή αρχή στην λειτουργία της Αίθουσας Νεότητας και καλή χρονιά στα παιδιά μας.