Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεά από την οικογένεια του κου Σταύρου Γεωρ. Λιβανού για την Ενοριακή Αίθουσα Νεότητας της Κοιλάδας

    Πριν μία εβδομάδα παραλάβαμε πέντε καινούριους ηλεκτρονικούς υπολογιστές  δωρεά της οικογένειας του Σταύρου Γεωρ, Λιβανού προς την ενοριακή Αίθουσα Νεότητας της Κοιλάδας. Η δωρεά αυτή έρχεται να συμβάλει   στην καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των μαθημάτων πληροφορικής που από πέρσι ξεκινήσαμε με την εξ ολοκλήρου χορηγία του κου Σταύρου Γεωρ. Λιβανού. 

    Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν έξι χρόνια η οικογένεια του Γεωργίου Στ, Λιβανού είχε προσφέρει πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές προς την Αίθουσα Νεότητας για τα παιδιά της Κοιλάδας. Αυτοί βρίσκονται  σε πολύ καλή κατάσταση και ειναι σην διάθεση μας.  Ξεκινάμε λοιπόν  τα μαθήματα πληροφορικής για την  νέα χρονιά με δέκα Η/Υ. 

    Οι  οικογένειες Γεωργίου και Σταύρου  Λιβανού έμπρακτα στηρίζουν και χρηματοδοτούν κάθε μας προσπάθεια. Με τον τρόπο αυτό συμβάλουν ενεργά στον κοινωνικό ιστό του χωριού μας δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά της Κοιλάδας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στις νέες τεχνολογίες.

    Ο πρόεδρος και τα μέλη του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού Ναού Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κοιλάδα εκφράζουμε  τις θερμές  μας ευχαριστίες.