Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας Κοιλάδας και των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης 2014-15 με μία όμορφη και λιτή γιορτή των παιδιών.

Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους η γιορτή για την λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης στην Κοιλάδα.

Έγινε παρουσίαση όλων των τμημάτων  του ενοριακού κέντρου από την υπεύθυνη δασκάλα του κάθε τμήματος. Απονεμήθηκαν βραβεία  και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα  στα παιδιά.

Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά που έφεραν οι γονείς των παιδιών σε όλους τους παρευρισκόμενους.


Τα τμήματα των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης που λειτούργησαν στην ενορία μας το έτος 2014-15 είναι τα παρακάτω:

Α βαθμίδα Κατήχησης: Δυο τμήματα για παιδιά α΄β΄και γ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή  Μπάζο και βοηθούς τις μαθήτριες Γιώτα Μέξη και Γεωργία Νικολακοπούλου. 

Β βαθμίδα Κατήχησης: Ένα τμήμα για παιδιά δ΄ε΄και στ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο  και βοηθό  την  μαθήτρια  Γιώτα Μέξη.

Γ βαθμίδα Κατήχησης: Ένα τμήμα για τα παιδιά του γυμνασίου με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.

Τα τμήματα δραστηριοτήτων που λειτούργησαν στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας της Κοιλάδας κατά το έτος 2014-15  είναι τα παρακάτω.

Καλλιτεχνικών:  (δύο τμήματα παιδικά)Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Τούσσα- Κοκκώνη και βοηθοί η κα Ελένη Φασιλή και η κα Ευγενία Λάμπρου.

Ζωγραφικής: (δύο τμήματα). Υπεύθυνες δασκάλες κα Αικατερίνη Γαλάτη και κα Ελένη Φασιλή.

Κέντημα-Πλέξιμο:(τρία τμήματα, δυο παιδικά και ένα ενηλίκων)  Υπευθηνες δασκάλες κες Χρυσανθη και Δήμητρα Κατσώρη.

Γαλλικά: (ένα τμήμα) Υπεύθυνη δασκάλα κα Ρένια Σίδερη. 

Παραδοσιακών Χορών: (δυο παιδικά τμήματα) Υπεύθυνη Δασκάλα κα Μαρία Αποστολοπούλου.

Πληροφορικής: (πέντε τμήματα, τρία παιδικά και δυο ενηλίκων) Χορηγία του κου Σταύρου Γεωργίου Λιβανού. Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Μαρκαντώνη.

Ενισχυτική διδασκαλία: Δυο τμήματα Αρχαίων Ελληνικών με την κα Καίτη Μπασιμακοπούλου. Και δύο τμήματα Αγγλικών με την κα Μαρία Λιώση.

Πρωταθλήματα: Σκάκι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ποδοσφαιράκι ξύλινο και Παιχνιδομηχανές FIFA 2015, με υπεύθυνο τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Γυμναστικής: (τέσσερα  τμήματα δύο παιδικά και δυο ενηλίκων). Υπεύθυνη δασκάλα η κα Μαρία Βάθη - Μπάζου.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας εκτός από την Πληροφορική χρηματοδοτούνται από τον Ενοριακό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Κοιλάδας.

Ολόθερμες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω προς τις δασκάλες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας για την αφιλοκερδή τους προσφορά προς την ενορία, το χωριό μας και τα παιδιά του χωριού μας. Τις συγχαίρω  για την ειλικρινή τους διάθεση και τις διαβεβαιώνω πώς αυτό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Να  μην απογοητεύεστε από τις  συγκυρίες, να κοιτάτε μπροστά και να προχωράτε!!! 

Ευχαριστούμε θερμά και τις μαθήτριες Παναγιώτα Μέξη και Γεωργία Νικολακοπούλου για την βοήθεια τους στα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης.

Ευχαριστούμε ολόθερμα  τον κύριο Σταύρο Γεωρ.Λιβανό για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τα παιδιά μας με την χορηγία των μαθημάτων πληροφορικής.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύτηκαν  και στήριξαν με την παρουσία τους τις ενοριακές  δραστηριότητες και τα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης. 


Συγχαίρουμε τα παιδιά, που διακρίθηκαν όλη τη χρονιά για την ανελλιπή  παρακολούθηση των μαθημάτων, για τις ικανότητες τους στις δραστηριότητες και για τις διακρίσεις στα πρωταθλήματα!!!
Καλό Καλοκαίρι  σε όλους!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.....