Σημαντική ανάρτηση

Το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως στην ενορία της Κοιλάδας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 Το πρωί 10:00 με 12:00   στο Μοναστήρι της Παναγίας στη Κοιλάδα θα εξομολογεί ο π. Γκίκας Παπαδημητρίου. ...

Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Η γιορτή λήξης των μαθημάτων Ορθόδοξης Πίστης και των ενοριακών δραστηριοτήτων 2018 στην Κοιλάδα

Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους η γιορτή για την λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης στην Κοιλάδα.

Έγινε παρουσίαση όλων των τμημάτων  του ενοριακού κέντρου από την υπεύθυνη δασκάλα του κάθε τμήματος. Απονεμήθηκαν βραβεία  και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα  στα παιδιά.

Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά που έφεραν οι γονείς των παιδιών σε όλους τους παρευρισκόμενους.


Α βαθμίδα  Κατήχησης:  Για παιδιά νηπίου και  α΄και β΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή  Μπάζο και βοηθό την μαθήτρια  Ιωάννα  Νικολακοπούλου. 


Β  βαθμιδα  Κατήχησης: Για παιδιά γ΄και  δ΄τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο  και βοηθό την μαθήτρια Κατερίνα Φλωρή.


Γ  βαθμιδα  Κατήχησης: Για παιδιά ε΄και  στ΄τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο και  βοηθό  την μαθήτρια Αθηνά Μεξη.

Δ βαθμίδα Κατήχησης: Για τα παιδιά γυμνασίου και λυκείου με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Τα τμήματα δραστηριοτήτων που λειτούργησαν στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας της Κοιλάδας κατά το έτος 2017-2018 είναι τα παρακάτω.

Καλλιτεχνικών: Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Τούσσα- Κοκκώνη και βοηθοί οι μαθήτριες Μαρίζα Κοκκώνη και Χαρά Κουρούσια.

Δημιουργική απασχόλησηΥπεύθυνες δασκάλες η κα Ειρήνη Μπάζου και η κα Ειρήνη Μπασιμακοπούλου .

Κέντημα-Πλέξιμο:(δυο  τμήματα, παιδικά και ενηλίκων)  Υπεύθυνες δασκάλες κα Χρυσάνθη και  κα Δήμητρα Κατσώρη.


Μαθηματικά και παιχνίδι: Υπεύθυνη δασκάλα η κα Δέσποινα Λάμπρου.


Ελληνική γλώσσα: Υπεύθυνη δασκάλα η κα Ελένη Πλατανίτη
Πληροφορικής: (τρία τμήματα  ) Χορηγία του κου Σταύρου Γεωργίου Λιβανού. Δασκάλα κα Ευγενία Μαρκαντώνη.

Ενισχυτική διδασκαλία: Αρχαίων Ελληνικών- Φυσική-Μαθηματικά. Δίδαξαν  η κα Καίτη Μπασιμακοπούλου αφιλοκερδώς, κα Μαρία Δώρα, κα Μαρία Μαγκλάρα, κος Λάμπης Βάθης.

Πρωταθλήματα: Σκάκι, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ποδοσφαιράκι ξύλινο  με υπεύθυνο τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας εκτός από την πληροφορική  και την ενισχυτική διδασκαλία χρηματοδοτούνται από τον Ενοριακό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Κοιλάδας.

Ολόθερμες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω προς τις δασκάλες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας για την αφιλοκερδή τους προσφορά. Τις συγχαίρω  για την ειλικρινή τους διάθεση και τις διαβεβαιώνω πώς αυτό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Να  μην απογοητεύεστε από τις  συγκυρίες, να κοιτάτε μπροστά και να προχωράτε!!!  


Ευχαριστούμε θερμά και τις μαθήτριες Αθηνά Μέξη Ιωάννα Νικολακοπούλου  και Αικατερίνη Φλωρή για την βοήθεια τους στα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης.

Ευχαριστούμε ολόθερμα  τον κύριο Σταύρο Γεωρ.Λιβανό για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τα παιδιά μας με την χορηγία των μαθημάτων πληροφορικής και ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύτηκαν  και στήριξαν με την παρουσία τους τις ενοριακές  δραστηριότητες και τα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης. 


Συγχαίρουμε τα παιδιά, που διακρίθηκαν με την ανελλιπή παρουσία τους στα μαθήματα όλη τη χρονιά και για τα βραβεία και μετάλλια που απέκτησαν από τα πρωταθλήματα. 


Καλό Καλοκαίρι  σε όλους!!!