Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του προαυλίου χώρου ι.ν. Αγίου Παντελεήμονος στο κοιμητήριο της Κοιλάδας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης του προαυλίου χώρου στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο κοιμητήριο της Κοιλάδας.

Η ανάπλαση περιελάμβανε τις παρακάτω εργασίες:

Πλακόστρωση ανατολικά και βόρεια του προαυλίου. Χτιστά καθίσματα,  στην ανατολική πλευρά εφαπτόμενα με την κόγχη του ιερού και την νότια πλευρά περιμετρικά του προαυλίου. Διάνοιξη  πόρτας στην βόρεια πλευρά και  κατασκευή  μικρού καμπαναριού.

Όλα τα παραπάνω έργα έγιναν με την χορηγία των  οικογενειών  Κοσμά Νικ Πιτσά, Γεωργίου Κοσ. Πιτσά, Νικολάου Κοσ. Πιτσά, εις μνημόσυνον  αιώνιον  της συζύγου και μητρός Ευαγγελίας, των τέκνων και αδελφών Αναστασίου και Μιχαήλ. Επίσεις ο μαρμαρηνος σταυρος που τοποθερτηθηκε στο καμπαναριο ειναι δωρεα της οικ Δέδε Μαπασιμακόπουλου



Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας Κοιλάδας ευχαριστεί ολόθερμα τις οικογένειες Κοσμά Πιτσά, Γεωργίου Πιτσά, Νικολάου Πιτσά και Δέδε Μπασιμακόπουλου για τις εργασίες ανάπλασης του Αγίου Παντελεήμονος και εύχεται  ο Κύριος μας δια πρεσβειών του Αγίου Παντελεήμονος  να ευλογεί τις οικογένειες τους.