Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η Κοιλάδα εόρτασε με ιεροπρέπεια τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

     Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη εορτάσαμε στην ενορία μας τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ  και με μεγαλοπρέπεια  την Εθνική επέτειο της "25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821"

Κυριακή  εσπέρας ψάλαμε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, με την συμμέτοχή των  κληρικών πρωτ/ρου π. Αναστασίου Μέλλου ο οποίος μίλησε καρδιακά  για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και του πρεσβυτέρου π. Ευαγγέλου  Μάρκελλου και λιτανεύσαμε  την Ιερή  εικόνα  στους κεντρικούς δρόμους του χωριού μας

Συνεόρτασαν μαζί μας οι Αρχές  και  οι φορείς του τόπου , η νεολαία μας και οι πιστοί της ενορίας μας.

    Τη Δευτέρα  το πρωί τελέσαμε τον όρθρος και την  Αρχιερατική Θεία Ευχαριστία ιερουργούντος του Σεβα/του Μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ για την εορτή Του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ . Ακολούθησε η  δοξολογία για την επέτειο της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΕΟΡΤΗΣ με την συμμετοχή των σχολείων,  Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Κοιλάδας και των Ναυτοπροσκόπων.

    Θερμά ευχαριστούμε τους  ΙΕΡΟΨΑΛΤΕ μας, τους  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ, τα παιδιά του ΙΕΡΟΥ, της ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΒΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ για τα γλυκά , τις κυρίες που ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ και τις κυρίες που επιμελήθηκαν ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ   του ναού μας. 

Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να μας ΣΚΕΠΑΖΕΙ.