Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Την Κυριακή 21/7 το βράδυ προβολή ταινίας στην Κοιλάδα για ενήλικες

ΚΥΡΙΑΚΗ   ΒΡΑΔΥ 9:15 μ.μ. ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ


FIREPROOF
Μια εξαιρετική χριστιανική ταινία.Το σενάριο εξαιρετικό, οι ερμηνείες καταπληκτικές, η μουσική, η φωτογραφία, η σκηνοθεσία, τα τεχνικά εφέ όλα θαυμάσια. Η ταινία, όχι μόνο είναι ισάξια αλλά σαφώς υπερτερεί σε όλα αυτά τα σημεία πολλών επαγγελματικών, δήθεν καλλιτεχνικών ταινιών, που προτάσσονται για όσκαρ μόνο και μόνο γιατί προωθούν θέματα πολιτικής « ορθότητας » ( αποκρυφισμός, ομοφυλοφιλία, παγκοσμιοποίηση κ.τ.ο. ).

Η ταινία τα έχει όλα. Συναίσθημα, δραματικές σκηνές, χιούμορ, τα πάντα. Όπως σχολιάζει ένας απ’ τους συντελεστές της ταινίας, « δημιουργήσαμε μια ταινία που βλέποντάς την θα κλάψεις με την καρδιά σου, θα γελάσεις με την καρδιά σου, και θα φύγεις απ’ τον κινηματογράφο έχοντας πάρει “ τροφή ” για σκέψη.

Στις εισπράξεις τα κατάφερε μια χαρά.
Ξεκίνησε τέταρτο και τις τρεις πρώτες εβδομάδες της προβολής της ταινίας παρέμεινε στο top 10 της Αμερικής. Και όλα αυτά παρά το ότι παίχτηκε σε λίγες αίθουσες. Με έξοδα γύρω στα 500.000 δολάρια έχει εισπράξεις που μέχρι τώρα φτάνουν τα 33 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα!
..................................