Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης και των δραστηριοτήτων του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας Κοιλάδας με την γιορτή λήξης για την χρονιά 2015-2016


Με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού, τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κου Εφραίμ και με την συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους, ολοκληρώθηκε  η γιορτή για την λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης στην Κοιλάδα που έγινε την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Ενοριακό Κέντρο της Κοιλάδας.

Έγινε παρουσίαση των τμημάτων  του ενοριακού κέντρου από την υπεύθυνη δασκάλα του κάθε τμήματος. Απονεμήθηκαν βραβεία  και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα  στα παιδιά.

Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά που έφεραν οι γονείς των παιδιών σε όλους τους παρευρισκόμενους.


Τα τμήματα των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης που λειτούργησαν στην ενορία μας το έτος 2015-16 είναι τα παρακάτω:

Α βαθμίδα Κατήχησης: Δυο τμήματα για παιδιά α΄β΄και γ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή  Μπάζο και βοηθούς τις μαθήτριες Αθηνά Μέξη και Βασιλική Μπασιμακοπουλου.  

Β βαθμίδα Κατήχησης: Ένα τμήμα για παιδιά δ΄ε΄και στ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο  και βοηθό  την  μαθήτρια  Γεωργία Νικολακοπούλου.
 

Γ βαθμίδα Κατήχησης: Ένα τμήμα για τα παιδιά του γυμνασίου και λυκείου με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Τα τμήματα δραστηριοτήτων που λειτούργησαν στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας της Κοιλάδας κατά το έτος 2015-16  είναι τα παρακάτω.

Καλλιτεχνικών:  (δύο τμήματα παιδικά)Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Τούσσα- Κοκκώνη.

Ζωγραφικής: (δύο τμήματα). Υπεύθυνες δασκάλα η κα Ελένη Φασιλή.

Κέντημα-Πλέξιμο:(δυο τμήματα, ένα  παιδικά και ένα ενηλίκων)  Υπεύθυνες δασκάλες κες Χρυσάνθη και Δήμητρα Κατσώρη.
 
Πληροφορικής: (τέσσερα τμήματα, τρία παιδικά και ένα ενηλίκων) Χορηγία του κου Σταύρου Γεωργίου Λιβανού. Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Μαρκαντώνη. Έξι μαθητές έδωσαν εξετάσεις και πήραν το πτυχίο πληροφορικής.

Ενισχυτική διδασκαλία: Τμήματα   Έκθεσης - Αρχαίων Ελληνικών με την αφιλοκερδή προσφορά της κα Καίτη Μπασιμακοπούλου. 
Τμήματα Φυσικής- Χημείας - Μαθηματικών με την  χορηγία  του  κυρίου Σταύρου  Γεωργίου Λιβανού.  
Τμήμα Αγγλικών για ενήλικες  με την αφιλοκερδή  προσφορά της  κα Μαρίας Λιώση.

Πρωταθλήματα: Σκάκι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ποδοσφαιράκι ξύλινο και Παιχνιδομηχανές FIFA , με υπεύθυνο τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Γυμναστικής: (ένα τμήμα ενηλίκων). Υπεύθυνη δασκάλα η κα Μαρία Βάθη - Μπάζου.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας, εκτός από την Πληροφορική  και την 
Ενισχυτική διδασκαλία  Μαθηματικών - Φυσικής- Χημείας,  χρηματοδοτούνται από τον Ενοριακό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Κοιλάδας.

Ολόθερμες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω προς τις δασκάλες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας για την αφιλοκερδή τους προσφορά προς την ενορία, το χωριό μας και τα παιδιά του χωριού μας. Τις συγχαίρω  για την ειλικρινή τους διάθεση και τις διαβεβαιώνω πώς αυτό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Να  μην απογοητεύεστε από τις  συγκυρίες, να κοιτάτε μπροστά και να προχωράτε!!! 

Ευχαριστούμε θερμά και τις μαθήτριες Γεωργία Νικολακοπούλου, Αθηνά Μέξη και Βασιλική Μπασιμακοπούλου για την βοήθεια τους στα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης.

Ευχαριστούμε ολόθερμα  τον κύριο Σταύρο Γεωρ. Λιβανό για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τα παιδιά της Κοιλάδας  με τις χορηγίες  των μαθημάτων πληροφορικής, των  διδάκτρων  του πτυχίου πληροφορικής και της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν  και στήριξαν με την παρουσία τους τις ενοριακές  δραστηριότητες και τα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης. 


Συγχαίρουμε τα παιδιά, που διακρίθηκαν όλη τη χρονιά για την ανελλιπή  παρακολούθηση των μαθημάτων, για τις ικανότητες τους στις δραστηριότητες και για τις διακρίσεις στα πρωταθλήματα!!!

Καλό Καλοκαίρι  σε όλους!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.....

Καλές διακοπές!
Καλό καλοκαίρι!





 Έκθεση ζωγραφιών από το τμήμα "ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ" του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας


Έκθεση κεντημάτων από το παιδικό τμήμα "ΚΕΝΤΗΜΑ-ΠΛΕΞΙΜΟ" του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας



 Έκθεση κεντημάτων από το παιδικό τμήμα "ΚΕΝΤΗΜΑ-ΠΛΕΞΙΜΟ" του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας