Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια 2017 στην Κοιλάδα

Με  λαμπρότητα εορτάστηκαν τα  Άγια Θεοφάνεια 2017  στην ενορία της Κοιλάδας.

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κου Εφραίμ  των ιεροψαλτών μας των εκκλησιαστικών συμβούλων των κυριών του Ε.Φ.Τ. και την συμμετοχή  του πιστού λαού  εορτάσαμε την δεσποτική εορτή των Θεοφανείων στην ενορία μας στη Κοιλάδα.

Μετά την Θεία Ευχαριστία και την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας και αφού ο Σεβασμιώτατος αγίασε όλους τους πιστούς, μεταβήκαμε στο λιμάνι της Κοιλάδας για των Αγιασμό των υδάτων και την ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Την εξέδρα στο λιμάνι της Κοιλάδας  επιμελήθηκαν ο αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Ντούβαλης και ο πρόεδρος της Κοιλάδας κος Πάνος Φλωρής.

Τα μπλουζάκια που φόρεσαν τα παιδιά που έπεσαν τα Θεοφάνεια για να πιάσουν το Σταυρό είναι δωρεά του πολιτιστικού συλλόγου "ΦΡΑΓΧΘΙ"


Στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού συμμετείχαν τα παιδιά μας από Κοιλάδα: Ζαχαρίας Κουτσάφτης, Δημήτρης Κουτσάφτης, Μπούκουρης Γιάννης, Μπούκουρης Δημήτρης, Φασιλής  Κων. Παναγιώτης, Μπάζος Σταύρος και Μπάλλα Σέργιος.

Τον τίμιο Σταυρό ανέσυρε ο Παναγιώτης Φασιλής και την εικόνα ο Ζαχαρίας Κουτσάφτης.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά  και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο καλή δύναμη και ο Θεός να φωτίζει τη καρδιά και το νού σας.

Μετα το πέρας της πανηγύρεως η ενορία μας προσέφερε κέρασμα στην  ενοριακή αίθουσα νεότητας, το οποίο ετοίμασαν οι κυρίες του Ε.Φ.Τ. και τις ευχαριστούμε θερμά γιαυτό.



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
Θεοφώτιστα 
Αγιασμένα
 Ευλογημένα