Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η γιορτή λήξης των ενοριακών δραστηριοτήτων στην Κοιλάδα


Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή των παιδιών και των γονέων τους η γιορτή για την λήξη των ενοριακών δραστηριοτήτων και των μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης στην Κοιλάδα.

Έγινε παρουσίαση όλων των τμημάτων  του ενοριακού κέντρου από την υπεύθυνη δασκάλα του κάθε τμήματος. Απονεμήθηκαν βραβεία  και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα  στα παιδιά.

Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά που έφεραν οι γονείς των παιδιών σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο παν\τος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Λουμουσιώτης και η κα Δήμητρα Γκιόνη  πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΦΡΑΓΧΘΙ

Α τάξη  Κατήχησης:  Ενα τμήμα για παιδιά α΄β΄και γ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή  Μπάζο και βοηθούς την μαθήτριες Ιωάννα  Νικολακοπούλου. 


Β  τάξη  Κατήχησης: Ένα τμήμα για παιδιά δ΄ε΄και στ΄ τάξεων του δημοτικού με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο  και βοηθοί  τις  μαθήτριες  Αθηνά  Μέξη και Βασιλική Μπασιμακοπουλου.


Γ τάξη Κατήχησης: Ένα τμήμα για τα παιδια γυμνασίου και λυκείου με κατηχητή τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.

Τα τμήματα δραστηριοτήτων που λειτούργησαν στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας της Κοιλάδας κατά το έτος 2016-2017 είναι τα παρακάτω.

Καλλιτεχνικών: Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία Τούσσα- Κοκκώνη και βοηθός η κα Ειρήνη Μπάζου.

Ζωγραφικής: Υπεύθυνη δασκάλα κα Ελένη Φασιλή.

Κέντημα-Πλέξιμο:(δυο  τμήματα, παιδικά και ενηλίκων)  Υπεύθυνες δασκάλες κα Χρυσάνθη και  κα Δήμητρα Κατσώρη.

Παραδοσιακών Χορών: (δυο παιδικά τμήματα) Υπεύθυνη δασκάλα κα Ευγενία  Μπασιμακοπούλου.

Πληροφορικής: (τρία τμήματα  ) Χορηγία του κου Σταύρου Γεωργίου Λιβανού. Δασκάλα κα Ευγενία Μαρκαντώνη και κα Αικατερίνη Ηλιού.

Ενισχυτική διδασκαλία: Αρχαίων Ελληνικών- Φυσική-Μαθηματικά-Λατινικά . Δίδαξαν  η κα Καίτη Μπασιμακοπούλου αφιλοκερδώς, κα Μαρία Δώρα, κα Μαρία Μαγκλάρα, κος Λάμπης Βάθης.

Πρωταθλήματα: Σκάκι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ποδοσφαιράκι ξύλινο και Παιχνιδομηχανές FIFA STR, με υπεύθυνο τον π. Θεμιστοκλή Μπάζο.


Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας εκτός από την πληροφορική  και την ενισχυτική διδασκαλία χρηματοδοτούνται από τον Ενοριακό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Κοιλάδας.

Ολόθερμες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω προς τις δασκάλες του Ε.Κ.Ν. Κοιλάδας για την αφιλοκερδή τους προσφορά Τις συγχαίρω  για την ειλικρινή τους διάθεση και τις διαβεβαιώνω πώς αυτό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Να  μην απογοητεύεστε από τις  συγκυρίες, να κοιτάτε μπροστά και να προχωράτε!!!  


Ευχαριστούμε θερμά και τις μαθήτριες Αθηνα Μέξη Ιωαννα Νικολακοπούλου  και Βασιλική Μπασιμακοπούλου για την βοήθεια τους στα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης.

Ευχαριστούμε ολόθερμα  τον κύριο Σταύρο Γεωρ.Λιβανό για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τα παιδιά μας με την χορηγία των μαθημάτων πληροφορικής και ενισχυτικής διδασκαλίας.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που για μια ακόμα χρονιά μας εμπιστεύτηκαν  και στήριξαν με την παρουσία τους τις ενοριακές  δραστηριότητες και τα μαθήματα Ορθόδοξης Κατήχησης. 


Συγχαίρουμε τα παιδιά, που διακρίθηκαν με την ανελλιπή παρουσία τους στα μαθήματα όλη τη χρονιά και για τα βραβεία και μετάλλια που απέκτησαν από τα πρωταθλήματα. 


Καλό Καλοκαίρι  σε όλους!!!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.....