Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συγχαίρουμε και Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν έμπρακτα τους συνανθρώπους τους!

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ευαγγελίστριας στην Κοιλάδα  ευχαριστεί  ολόθερμα, όλους εκείνους τους συνανθρώπους  μας ενορίτες και μη,  που κατά καιρούς  βοηθούν και ενισχύουν οικονομικά ή με  τρόφιμα και  είδη πρώτης ανάγκης την προσπάθεια της ενορίας μας. Το Ε.Φ.Τ. αποτελείτε από πενταμελή επιτροπή Κυριών της ενορίας και τον Εφημέριο ως Πρόεδρο. Διορίζεται από τον Μητροπολίτη μας κατόπιν εισηγήσεως του εφημερίου.  Η θητεία του είναι τριετής και συνεδριάζει μια φορά το  μήνα για να αποφασίσει που θα διανείμει τα βοηθήματα - τρόφιμα.  

Μέριμνά μας είναι να εφοδιάζουμε   κάθε μήνα με  τρόφιμα 
χαμηλοσυνταξιούχους, άπορους,  ασθενείς,  καθώς και   οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων συνανθρώπων  της ενορίας μας στη Κοιλάδα. Αυτό ήδη πραγματοποιείται αδιάκοπα τα τελευταία ένδεκα χρόνια με την συμπαράσταση και  βοήθεια σας! 

Τα εισοδήματα του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου είναι συγκεκριμένα και  προέρχονται: 1) Από ένα δίσκο κάθε μήνα που περιάγεται γιαυτό το σκοπό.2) Από το κουτί του Ε.Φ.Τ που βρίσκετε στην είσοδο του Ιερού Ναού και ρίχνει ο καθένας ότι προαιρείται.3) Από μια μηνιαία συνδρομή  του Ιερού Ναού προς το Ε.Φ.Τ. και 4) από τις δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενοριτών μας.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται!
Αν θέλετε να προσφέρεται στο έργο της Εκκλησίας (δηλαδή στο δικό σας έργοδεχόμαστε τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης
Εμείς ως Εκκλησία ( ή σύναξη των πιστών -Κλήρος και Λαός)  δια της επιτροπής διαχειριζόμαστε με τον τρόπο που διδάσκει ο Χριστός κάθε προσφορά σας.

Ευχαριστούμε το Θεό και όλους εσάς για την συμπαράσταση σας.

Λίστα με τρόφιμα παρακάτω....


ΑΛΕΥΡΙ
ΖΆΧΑΡΗ
ΛΑΔΙ
ΓΑΛΑ
ΦΥΤΙΝΗ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
ΟΣΠΡΙΑ
ΖΗΜΑΡΙΚΑ
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΡΜΑΝΣΗΣ
ΞΥΛΑ