Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εορτή λήξης μαθημάτων Ορθόδοξης Κατήχησης και ενοριακών δραστηριοτήτων 2013

Με την παρουσία των περισσότερων παιδιών και μερικών γονέων  πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων ορθόδοξης κατήχησης και των δραστηριοτήτων της αίθουσας νεότητας της ενορίας μας.

Ευχαριστούμε  και συγχαίρουμε  τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους και φέτος στις δραστηριότητες της ενορίας μας.

Κατά την διάρκεια της εορτής πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής των παιδιών τη πρώτης βαθμίδας κατήχησης και των παιδιών που παρακολούθησαν τα  μαθήματα ζωγραφικής. Επίσης απονεμήθηκαν τα μετάλλια των πρωταθλημάτων σκάκι, πινγκ-πονγκ και προδοσφαιράκι για τα παιδιά της δεύτερης βαθμίδας κατήχησης και δόθηκαν βραβεία για τις  καλύτερες ζωγραφιές. 

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για την αφιλοκερδή τους προσφορά τις κυρίες Αικατερίνη Γαλάτη και Ελένη Φασιλή για τα μαθήματα ζωγραφικής, την κυρία Ευγενία Κοκκώνη για τα μαθήματα καλλιτεχνικών και την κυρία  Ευγενία Μπασιμακοπούλου για τα μαθήματα θεάτρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του χορηγούς και δωρητές που συνέβαλαν στην λειτουργία της αίθουσας νεότητας, ανώνυμους και επώνυμους.  

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Κύριο  Σταύρο Γεωρ.  Λιβανό για την χορηγία με σκοπό την  λειτουργία του τμήματος πληροφορικής. Παρακολούθησαν μαθήματα 30 παιδιά από το χωριό μας  από τον Νοέμβριο του 2012 έως και τον Μάιο του 2013.