Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μια υπέροχη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε με μεγαλη επιτυχία στην Κοιλάδα

Πέρα από κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε  στην Κοιλάδα  μουσική βραδιά,  χθες  Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, από την Χορωδία Κονσέρτου της Μουσικής Ακαδημίας της Ζυρίχης - Ελβετίας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν  ανέλπιστη  και  όπως φάνηκε από το συνεχές και ζεστό χειροκρότημα  περάσαν μια πολύ όμορφη βραδιά ακούγοντας  θρησκευτικούς ύμνους της Ευρωπαϊκής Εκκλησιαστικής μουσικής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του "Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης" κος Δημήτρης Βαρσόπουλος  ο οποίος απήθυνε χαιρετισμό  προς όλους και υποδέχθηκε τον Μαέστρο και την Χορωδία του. Ο καλλ/κός  Διευθυντής του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κος Τάκης Μανιάτης, καθώς και πολλά από τα μέλη του συλλόγου. Το Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο κος Απόστολος  Λαδάς. Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας κος Πάνος Φλωρής, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Δημήτρης Καμιζής.

Η χορωδία βρίσκετε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο  "9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμιονίδας - 24η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης" που οργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος  Ερμιόνης.

Εκ μέρους της ενορίας, ευχαριστούμε θερμά τον Μαέστρο και Διευθυντή της Μουσικής Ακαδημίας της Ζυρίχης και την Χορωδία του για  την τιμή που μας έκαναν  να τραγουδήσουν στην ενορία μας.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά και την κα  Χριστίνα Ηλιου για την βοήθεια της.
 

Ευχαριστούμε το κο Κόσμα Γεωρίου για την βιντεοσκόπηση. 
 Δείτε φωτογραφίες  παρακάτω.....






















Φώτο Κοσμάς Γεωργίου