Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κοιλάδα.

Όπως κάθε χρόνο  έτσι και φέτος , πιστοί και ευλαβείς ενορίτες της Κοιλάδας ανέλαβαν εθελοντικά  να βοηθήσουν στις προετοιμασίες για την εορτή  της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 
Κάποιοι έβαψαν τις μάντρες, άλλοι μάζεψαν τις πευκοβελόνες και καθάρισαν τον κήπο. Κάποιοι άλλοι έβαλαν τις τέντες και σημαιοστόλισαν το προαύλιο.  Κυρίες της ενορίας μας  στόλισαν τον επιτάφιο, τις εικόνες και τον ναό με λουλούδια και κάποιες άλλες καθάρισαν και γυάλισαν τα αντικείμενα του ναού.  
Οι  ιεροψάλτες  λάμπρυναν με τους ύμνους   την πανήγυρη μας. Οι Ιερείς που ήρθαν να συνεορτάσουμε το Πάσχα του καλοκαιριού στο Μοναστήρι της  Παναγία μας πήραν την Ευλογία της Θεοτόκου. Μερικά από τα παιδιά της ενορίας μας  βοήθησαν στο ιερό και   στην περιφορά  του επιταφίου. Τέλος οι  εκκλησιαστικοί επίτροποι του ναού συντόνιζαν και είχαν την επίβλεψη όλων των έργων.

Όλους όσους βοήθησαν  τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε.

Ευχόμαστε η Κυρία Θεοτόκος να πρεσβεύει υπέρ όλων των ανθρώπων και για εμάς τους  αμαρτωλούς,  στον Υιό της και  Κύριο μας  Ιησού Χριστό,  για να φωτίζει και να αγιάζει την Ζωή μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες....