Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Θερμές ευχαριστίες προς τον κύριο Σταύρο Γεωρ. Λιβανό από την ενορία της Κοιλάδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ
  Αρ. πρωτ: _-90-
                                                                                    Κοιλάδα_6-10-2016

Προς:  Αξιότιμο κο  Σταύρο  Γεωρ. Λιβανό
Κοιλάδα Αργολίδας 21300 Κρανίδι


ΘΕΜΑ:   « Ενισχυτική διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικά-Έκθεση /  Φυσική –Χημεία /  Μαθηματικά»

Αξιότιμε κύριε Σταύρο ,  χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω.
Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την ανάληψη της χορηγίας για  δεύτερη χρονιά  με σκοπό την  ενισχυτική διδασκαλία απόρων και πολύτεκνων  μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά – Έκθεση, Φυσική- Χημεία και  Μαθηματικών στην ενορία της Κοιλάδας. Με αυτό τον τρόπο δείχνεται έμπρακτα την αγάπη σας προς το χωριό μας και το μεγάλο ενδιαφέρον προς τα παιδιά μας. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν.  και οι γονείς των παιδιών  σας Ευχαριστούμε θερμά.
Τα μαθήματα γίνονται στην Ενοριακή Αίθουσα Νεότητας της Κοιλάδας, υπό την επίβλεψη του εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδας.  Δημιουργήθηκαν οκτώ (8) τμήματα διδασκαλίας (Α Γυμνασίου 2τμήματα, Γ Γυμνασίου 2τμήματα, Α Λυκείου 2τμήματα, Β Λυκείου και Γ Λυκείου (από ένα)..  Το σύνολο των μαθητών από Κοιλάδα και Κρανίδι  που παρακολουθούν τα μαθήματα μέχρι τώρα είναι εξήντα ένας (61).
Διδάσκονται τα παρακάτω μαθήματα. Φυσική-Χημεία   από την Καθηγήτρια   κυρία Μαρία Δώρα .  Μαθηματικά με  τον Καθηγητή  κύριο Λάμπη Βάθη. Αρχαία-Έκθεση με την Καθηγήτρια κυρία Μαρία Μαγκλάρα. 

Ευχόμαστε ολόψυχα σε σας και στην οικογένεια σας κάθε ευλογία από το Θεό και στα παιδιά μας  καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!

Βαθύτατα ευγνώμων
Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού
και υπεύθυνος του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας Κοιλάδας


Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος