Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε από καρδιάς τους αιμοδότες της 42ης εθελοντικής αιμοδοσίας στη Κοιλάδα

Ολοκληρώθηκε   η 42η εθελοντική αιμοδοσία για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοιλάδας “Άγιος Λογγίνος ο εκατόνταρχος” της ενορίας μας Ευαγγελίστριας Κοιλάδας.  Συγκεντρώσαμε  59  μονάδες αίματος.   Προσήλθαν 65 μέλη του συλλόγου μας  από τα οποία έδωσαν αίμα τα 59.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Μαρία Παπαναστασίου που ήταν παρούσα σε όλη την διαδικασία της αιμοδοσίας παρά την ασθένεια της!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαία κ Εύη Μαναριώτη για την οργάνωση, συμμετοχή και ολοκλήρωσή με μεγάλη επιτυχία της δειγματοληψίας εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Έγινε δειγματοληψία σε 28 νέους δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογ. Γεωργίου Στ. Λιβανού για τα γλυκά, τα αναψυκτικά και το πλούσιο κέρασμα και αυτής της αιμοδοσίας!

Ευχαριστούμε θερμά το Happy flo cafe και το Retro cafe για τους καφέδες

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Λεπιτσα Θοδωρής Lepitsa estiatorio για το μεσημεριανό φαγητό στο κλιμάκιο της αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άργους για την άψογη συνεργασία και την άοκνη προσπάθεια που καταβάλουν για την επιτυχία σε κάθε αιμοληψίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα από την καρδιά μας τα μέλη του συλλόγου μας για τον κόπο τους, την υπομονή τους και τη θέληση να προσφέρουν στον συνάνθρωπο!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ευλογημένο το νέο έτος 2020