Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Η Κοιλάδα εόρτασε με ιεροπρέπεια τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη εορτάσαμε στην ενορία μας τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ  και με μεγαλοπρέπεια  την Εθνική επέτειο της "25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821"

Παρασκευή εσπέρας ψάλαμε τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, την  Δ στάση των  Χαιρετισμών και λιτανεύσαμε  την Ιερή  εικόνα προεξάρχωντος του Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας  Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου π. Νεκτάριου Δαρδανού ο οποίος μίλησε εμπνευσμένα  για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Συνεόρτασαν μαζί μας οι Αρχές  και  οι φορείς του τόπου , η νεολαία μας και οι πιστοί της ενορίας μας.

Ευχαριστούμε θερμά πομπή τη Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδας,  για την συμμετοχή στην λιτανευτική  τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κο Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κο Γεώργιο Πιτσα. Καθώς και το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κοιλάδα για την συμμετοχή τους στην λιτανευτική πομπή.

Το Σάββατο το πρωί τελέσαμε τον όρθρος και την Θεία Ευχαριστία για την εορτή Του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗ΅ΘΕΟΤΟΚΟΥ και την δοξολογία για την επέτειο της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΕΟΡΤΗΣ

Θερμά ευχαριστούμε τους  ΙΕΡΟΨΑΛΤΕ μας, τους  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ, τα παιδιά του ΙΕΡΟΥ, της ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΒΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ για τα γλυκα , τις κυρίες που ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ και τις κυρίες που επιμελήθηκαν ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ   του ναού μας. 

Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να μας ΣΚΕΠΑΖΕΙ.