Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η παιδική βραδιά της ενορίας μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 το βράδυ στις 9:00 η ώρα προβάλαμε την  παιδική ταινία " Η χιονάτη και οι επτά νάνοι"  για τα παιδιά της ενορίας μας.

Ήταν η πρώτη φορά που προβάλαμε ταινία για τα παιδιά, που αν κρίνουμε από την συμμετοχή τους μάλλον είχε επιτυχία.
Ελπίζω να έμειναν τα παιδιά αλλά  και οι γονείς ευχαριστημένοι  από την παρακολούθηση της ταινίας. Τυχόν ατέλειες που προέκυψαν τις εντοπίσαμε και θα τις διορθώσουμε.
  
 Πολλές από τις μητέρας, μας πρότειναν να δείχνουμε πιο συχνά παιδικές ταινίες  γιατί αρέσουν στα παιδιά αλλά και γιατί απασχολούνται  στις καλοκαιρινές διακοπές τους παρακολουθώντας όμορφες ιστορίες.

Απαντούμε στις μητέρες ότι  σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά  τα επόμενα καλοκαίρια, πρώτα ο Θεός, να οργανώνουμε   παιδικές βραδιές ανα εβδομάδα με  προβολή ταινίας, παιχνίδια, κουκλοθέατρο, καραγκιόζη  και άλλες παιδικές δραστηριότητες για να περνούν τα παιδιά δημιουργικά και όμορφα τις καλοκαιρινές διακοπές. 
Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός χρειαζόμαστε μια ομάδα, ένα επιτελείο  από  γονείς σε συνεργασία με τον ιερέα τις ενορίας που θα  προετοιμάζει  αυτές τις εκδηλώσεις κάθε καλοκαίρι.  Ψάχνω να βρω εθελοντές για το επιτελείο....


Αυτό που ευχαριστήθηκα σίγουρα, είναι το παγωτό χωνάκι  που έφαγαν στο τέλος της ταινίας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

Φώτο παρακάτω..........