Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η οικογένεια του Σταύρου Γεωργ. Λιβανού συμπαραστάτης και αρωγός των νέων της ενορίας μας στη Κοιλάδα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ
Αξιότιμε κύριε Σταύρο,  χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω.

Με την βοήθεια του Θεού και την δική σας πολύτιμη χορηγία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος, κατά το σχολικό έτος 2015-16, ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου της Κοιλάδας στα μαθήματα Φυσικής – Χημείας- Μαθηματικών – Γεωμετρίας.
Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιήθηκε υπό την ευθύνη και επίβλεψη της Ενορίας μας  στο Ενοριακό Κέντρο  Νεότητας Κοιλάδας και  αφορούσε παιδιά από την Κοιλάδα πολύτεκνων, τρίτεκνων και ανέργων οικογενειών.
Παρακολούθησαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας 30 παιδιά γυμνασίου και λυκείου. 
Εκ μέρους των παιδιών και των γονέων τους σας Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας για την έμπρακτη συμπαράσταση σας.

Σας Ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι και κάθε  Ευλογία στην οικογένεια σας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ
Αξιότιμε κύριε Σταύρο, χαίρετε  πάντοτε εν Κυρίω.

           Με ειλικρινή αισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς σας πληροφορούμε ότι το πρόγραμμα δωρεάν  μαθημάτων πληροφορικής για τα παιδιά του δημοτικού, γυμνασίου και ενηλίκων  της Κοιλάδας υπό την ευθύνη και επίβλεψη της ενορίας μας  ολοκληρώθηκε και αυτή τη χρονιά  με πολύ μεγάλη επιτυχία χάρη στην δική σας χορηγία και έμπρακτη συμπαράσταση.
Περιληπτικά σας αναφέρω  ότι τα μαθήματα έγιναν στην Ενοριακή  Αίθουσα Νεότητας της Εκκλησίας, τα οποία  παρακολούθησαν 40 μαθητές συνολικά. 
Το ένα  τμήμα (τμήμα πτυχίου με 10 μαθητές)  ολοκλήρωσε τα μαθήματα στο τέλος Απριλίου  οπότε και έδωσαν εξετάσεις  για το πτυχίο. Από τους δέκα μαθητές οι έξι έδωσαν εξετάσεις  και πήραν το πτυχίο τους.
Ευχαριστούμε θερμά και για την οικονομική ενίσχυση των μαθητών  του τμήματος   για  την απόκτηση του πτυχίου.
Εκφράζω την βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες  όλων  των παιδιών που συμμετείχαν στα μαθήματα πληροφορικής  και των γονέων τους, καθώς και των ενηλίκων.  
Σας ευχόμαστε  καλό καλοκαίρι να έχετε υγεία και ο  Κύριος μας Ιησούς Χριστός να ευλογεί εσάς και την οικογένειά σας.