Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Θερμές ευχαριστίες προς την οικογένεια Σταύρου Γεωρ. Λιβανού

Άλλη μια σχολική χρονιά τελείωσε, μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να διδάξω στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στην ενορία της Κοιλάδας.

Το ενοριακό κέντρο είναι ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας, μάθησης, ψυχαγωγίας, ένα πραγματικό εργαστήρι που ενώνει και γαλουχεί τα νέα παιδιά με ηθικές αξίες.


Όλα αυτά χάρη στις ακούραστες προσπάθειες , τη θέληση και το μεράκι του π.Θεμιστοκλή Μπάζου,που φρόντιζε και φροντίζει καθημερινά να μην λείπει τίποτα όσο αφορά την υλικοτεχνική υποδομή αλλά και να λειτουργούν όλα σωστά και προγραμματισμένα. Τον ευχαριστώ προσωπικά γι’αυτήν την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω και εγώ σ’αυτήν τη καταπληκτική προσπάθεια.


Επίσης αισθάνομαι την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην οικογένεια του Σταύρου Γεωρ. Λιβανού για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, στήριξης της δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας στην ενορία της Κοιλάδας. Η ανταπόκριση τους, μας απέδειξε την αγάπη τους για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα για τα παιδιά.




Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.

Για όλους μας, η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση θα είναι, να δούμε τα παιδιά αυτά να προοδεύουν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.


Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σ’όλους τους μαθητές!!!


Λάμπης Βάθης- Μαθηματικός